Exit Games Teambuilding

Teambuilding

Niets zo leuk als samen een avontuurlijke expeditie maken in de sporen van een wereldberoemde archeoloog of je grenzen verleggen door samen een zenuwslopende ontsnapping te realiseren uit een zinkend passagiersschip. Of wat dacht je van jouw team een nucleaire holocaust te laten verijdelen? Enkel met de handen in elkaar te slaan en een efficiënte communicatie uit te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en respect voor ieders persoonlijke inbreng, maakt jouw team een kans op slagen. Samenwerken om hetzelfde doel te bereiken in een onvergetelijk avontuur en de rush van de adrenaline doorheen het hele team voelen stromen, is een uniek gebeuren.

Exit Games Brugge laat tot 36 deelnemers gelijktijdig spelen in onze 5 uitdagende Escape Rooms. De ideale activiteit om de sterkte van uw team op de proef te stellen en een groepsgeest te creëren die nog lang zal blijven nazinderen!

DURFT JOUW TEAM DE UITDAGING AAN?

Jong, oud, ervaren of ‘novice’,…het maakt allemaal niet uit! Diversiteit in het team en positieve interactie zijn des te belangrijker. Er is geen fysieke kracht nodig om van deze teambuilding-activiteit een succesverhaal te maken. Iedereen kan zijn of haar persoonlijk steentje bijdragen. Laat jouw teamleden de hoofdrol spelen in een unieke, (ont)spannende activiteit, die voor iedereen toegankelijk is!

Er gingen bij Exit Games reeds heel wat onvergetelijke teambuildings door!Jan Soetens
Er bestaat geen betere teambuilding dan samen met enkel collega's in de nesten te zitten, en er als groep weer uit te geraken!
Jan Soetens - Sales representative, Mulder Construct
Jens Roeland
De tijdsdruk zorgt voor een uiterst spannende, en onvergetelijke ervaring!
Jens Roeland - Marketing analyst, Smart Communications

IS JOUW TEAM TOE AAN EEN ADRENALINE-BOOST?

Kom samen met je collega's of vrienden en
verpulver de records op onze Wall of fame!